Tuesday, August 09, 2011

# History

Mencari Template yg menarik untuk Blog nie

Assalamualaikum Blogger...Jom layan..


Blog baru..mestilah nk cantik dan menarik kan?Dlm 2-3 minggu nie aku asyik sgt dok mencari template untuk blg aku nie..emmm..kire ok la nie..ade je yang x menjadik...tp aku kesah???aku tetap mencari..smpi pening kepala aku dibuatye dik blog nie..Tapi aku sukeeeeeeeeeee...ngeeeeeeeeeeee..(sape suruh)

Husband aku dok sibuk ajak aku tido pun aku wat x reti jerk..giler la...Blog2.....

Nasib baik la company aku tu block website nie..klu tidak maunyer aku berblogging tiap-tiap hari..Fuhhhh..nasib baik...

Masuk nie blog aku yg ketiga....Xkisah la..janji kali nie xde masalah....Tp aku paling sayang kt blog lame aku..nape la jadik mcm tu ek...kesiannnnnnnnnnnnnnnnnnnn..sungguh wahai si blog..

tp aku harapkan yang nie biar la jadik..dan xjadik cam blog2 aku yg dlu tu..(peh..mcm byk blog)

oklah..nak tido ...esok pagi nak bangun sahur..masak untuk si suami pulak...Jumpe korang....

Jomla ramai2 jadi follower aku ea....toin..toink....


Assalamualaikum..selamat malam..jangan lupe niat puase ye...


1 comment:

  1. Entry lama dedulu nih kalau akak baca, mesti tergelakk kan?

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81