0
Assalamualaikum..
Yesssssss...berblogging..ambil kesempatan sebentar sebelum mandi...tetiba nk sharing sesuatu dengan korang..
Pelik x dgn title kt atas nie..
Kalau Korang nak tau Miracle Mask nie byk berjasa dengan aku...Kalau korang nk tau jom baca entry nie kerana mungkin amat berguna untuk korang yang masih tercari-cari produk kecantikkan untuk kulit korang yang banyak masalah seperti aku dlu tu..
Mula-mula korang tgk pic nie..
Miracle Mask
Ha.. Ini la die...pencuci yang terrrrrrrrrbaik untuk aku la...Lain dari yang lain..sebabnye die bukan la dari cecair...Ia adalah sejenis serbuk..bila korang gosok kat muka terasa la kedamaiannya..haha..best kan..

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-

- Semua jenis kulit.
- Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
- Menghaluskan dan melicinkan kulit.
- Memudar dan menghilangkan jeragat.
- Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
- Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
- Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat
resdung.
- Mengecilkan pori-pori kulit muka.
- Menjadikan kulit bersih dan berseri.
- Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
- Membuang sel kulit mati.
(aku copy+paste je nie ayat die..hihihi)

Korang tengok care-care gune 99 face nie..


P/s:Xrugi korang cube tau...

Lagi satu yang aku suke adalah Miracle mask...bile jerawat aku naik mcm gunung berapi..aku just tepek jerk masker tu smpi ler jerawat aku nie kecut..(klu korang rajin setiap kali kelapangan+mesti hilang parut korang tu)


Sangat berkesan untuk:-

- Semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
- Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut.
- Memudarkan jeragat dan pigmentasi.
- Melicinkan dan melembutkan kulit.
- Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan.
- Menegangkan dan mencerahkan kulit.
- Lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut,cerah dan licin.

cara-cara nak guna miracle mask:-



Dan satu lagi untuk korang yang ade resdung..try this one...
selesa gile bile buat nie

Name Nye Sinus Herbs.
.Pic nie cara-cara gune sinus herbs nie...stim muke la kununnyer..pic nie okla npk die gune mende tu..klu aku kt umah gune dalam periuk jerk..haha...janji keluar wap...zasssssssssssss...

Setakat disini dulu ye..
Jadi jika korang berminat untuk mengetahui lebih lanjut..korang boleh link di fb nie

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top