Thursday, December 08, 2011

Kisah Di Petang Hari

Thursday, December 08, 2011 1 Comments
                                                              Assalamualaikum ^_^

Hi dudssss.....hehe..Entry lagi....saje nk share pic-pic nie sepetang bersama with my family...
Berjumba wamba(xtau mne dapat perkataan nie) di pekan telok sengat..(kota Tinggi,Johor)
Klu korang nie orang johor n masih lagi belum ke telok sengat nie jom la..bukan kene sengat pun...tampat untuk beriadah bersama keluarga sambil menikmati makanan dan menghirup suasana pantai...emmm...best...tp xboleh mandi...tp klu korang nk memancing tu boleh la...Kat Telok Sengat nie selalu gak ade pertandingan memancing...so kepada kaki pancing boleh join ye..nk pancing suke suki pun boleh jugak...
jom la layan pic nie ea...next entry eda bgtau lebih detail pasal telok sengat..hehe
Bergedik santai dng budak gedik...hihihih

With My Hubby...
                                                             My dad..sebok je..asyik2 tunjuk peace


                                            My Childs(anak adik yang ke 2)
                                                            Si mulut becok....

                                             sebok je org nak bergambo ngan mak...bluwekkkk

haha..nie bru ckit..nti eda akan upload lagi di next entry ye..




da dlu....bye..

Wednesday, December 07, 2011

Akhirnya berpatah Arang..

Wednesday, December 07, 2011 2 Comments
                                                               Assalamualaikum ^_^

Hi Korang...Da berapa ari jugak ye eda x update blog nie...Sebenarnya bukan sibuk pun dengan keje(tapi keje lah jugak)ade mase lagi untuk update blog nie..tapi biaselah..bila da jadi surirumah nie kene abaikan yang lain..dan patuh pada die dan Yang Maha Esa(ceeewaaahhhh)
Ingat bile korang ada boss kt tempat keje je ke? kat rumah pun ade BIG BOSS jugak tau..(saje je nk besarkan ayat tu...manelah tau big boss tu bace..hihihi..jgn marah yunk)


Kenapa title eda macam tu ek..ade x korang perasan ape2 perubahan kt blog eda nie...aikkk????xnpk ker...(pi pakai cermin mata atau kanta pembesar tu)


Kan ke eda da tukar penaja hihihi..cam artis pulak...nie kesahnyer dok selalu sangat blogwalking blog lyysa nie...budak tecik tu memang pandai kan...ade je tutorial yang bernas nak ngajo orang..pandai2....hope lepas nie jadi orang yg berjaya ye LYSSA....Amin...
so sekarang da berubah arah ke my HEARTBEAT....Korang pun boleh la jadi mcm eda nie..klu korang nk tau korang boleh ikut tutorial lyysa nie ..sila klik LYSSA ye


Jom kite cube reramai...follow








                              Sila La Like Jike Suke Entry Nie..


Saturday, December 03, 2011

Ost Rombak Rindu

Saturday, December 03, 2011 1 Comments


Adira :
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Hafiz :
Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat Kamu kala duka ku
Namun hanya Kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Adira :
Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar dia tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hafiz :
Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

Hafiz & Adira :
Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Hafiz:
Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya

Adira:
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku



Friday, December 02, 2011

Penyamun vs Penyangak

Friday, December 02, 2011 1 Comments
                                                                       Assalamualaikum ^-^

Hi blogger....da lame x menaip..hehe..entry baru la...
Hari-hari bz...bz kt rumah..pastu bz pulak kt tempt keje...kalaulah kt tempat keje tu aku boleh berblogging,
heh!! da lame aku wat entry hari-hari..
Ni!!!!...aku nak kasi tau kat korang...cerite aku nie mase aku balik Melaka..(kampung belah suami)
Berlaku kecurian yang xbermoral oleh orang yang x bertanggungjawab...
Kalau ler aku kenal Penyangak tu,da lame aku rotan die pakai buluh besau...
Peh.....hebatnya aku kan...Entah-entah aku yang lari klu penyangak tu kejar aku...Watnye badan die lebih besar dari aku..Memang masuk spital la aku jawabnya kan...
Korang nk tau ke ape yang penyangak tu amik...
Tengok bawah nie
Teruk x penyangak tu..
Moga dapat pembalasan satu hari nanti...Moga cepat la kembali ke jalan yang benar..
Takat tu je ler Entry eda kali nie...
Sambung lagi jika Esok masih ade..Insyallah...Bye....



Follow Us @aida_yusof81