0
                                                               Assalamualaikum ^_^

Hi Korang...Da berapa ari jugak ye eda x update blog nie...Sebenarnya bukan sibuk pun dengan keje(tapi keje lah jugak)ade mase lagi untuk update blog nie..tapi biaselah..bila da jadi surirumah nie kene abaikan yang lain..dan patuh pada die dan Yang Maha Esa(ceeewaaahhhh)
Ingat bile korang ada boss kt tempat keje je ke? kat rumah pun ade BIG BOSS jugak tau..(saje je nk besarkan ayat tu...manelah tau big boss tu bace..hihihi..jgn marah yunk)


Kenapa title eda macam tu ek..ade x korang perasan ape2 perubahan kt blog eda nie...aikkk????xnpk ker...(pi pakai cermin mata atau kanta pembesar tu)


Kan ke eda da tukar penaja hihihi..cam artis pulak...nie kesahnyer dok selalu sangat blogwalking blog lyysa nie...budak tecik tu memang pandai kan...ade je tutorial yang bernas nak ngajo orang..pandai2....hope lepas nie jadi orang yg berjaya ye LYSSA....Amin...
so sekarang da berubah arah ke my HEARTBEAT....Korang pun boleh la jadi mcm eda nie..klu korang nk tau korang boleh ikut tutorial lyysa nie ..sila klik LYSSA ye


Jom kite cube reramai...follow








                              Sila La Like Jike Suke Entry Nie..


Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top