57
                                                                      Assalamualaikum
Selamat malam blogger....nampak  tak header BEN ASHAARI ni..Besar kan..haha..saje nk besarkan header ni..supaya korang nampak...Kalau korang nak mengenali beliau, korang boleh la clik jer kt link atas nie..
Hari nie aku nak join kali segmen En. Ben nie..Kali pertama join nie..xcited la bila ade blogger-blogger yang da join..seronok tau join nie...haha

Ape yang ade kat blog ni?
Blog nie simple jerk...hanay berkongsi segala ape yang terjadi dalam kehidupan seharian,semasa dan berkongsi pendapat antara blogger-blogger di Malysia Nie..Untuk mencari pengalaman dalam Dunia blog.Suka melihat blog-blog yang menarik dan dapat berkongsi pengetahuan isu semasa kat dunia nie jugak.

Nak ajak korang jugak untuk sama-sama bertukar link ya..

                                Korang nak join boleh ikut step sini yek?
  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Sediakan satu entri khas yang bertajuk : BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL  2012 dan linkkan ke entri ini
  3. Jelaskan kenapa mereka patut pilih blog anda  ?
  4. Tinggalkan link url korang di ruangan komen ini .
Bahagian penting !
  1. Sediakan satu bloglist yg baru bertajuk APRIL 2012
  2. Sila pilih blog-blog yang korang minat untuk bertukar tukar link.. Masuk ke blog mereka , kemudian tinggalkan pertanyaan di ruang komen tersebut , dengan ayat yang bertulis begini ..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
Dan jika blogger tersebut bersetuju , maka sila balas kembali lawatan ke blog mereka dan tinggalkan komen di entri segmen ini dengan ayat ..
“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “
Selesai perjanjian , maka masukkan link blog masing masing ke dalam bloglist tersebut  dalam tempoh 24 jam. Selepas 24 jam , kembali pastikan link anda dah dimasukkan . Jika tiada , sila kembali tanya pada blogger tersebut. Jika tiada respon, remove link dia ! Senang citer .. Tak yah gaduh gaduh .. ok ?
Setiap bloglist boleh memuatkan lebih 200 blog. Maka pandai pandai la pilih yer ..



  

                      "ADAKAH ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"




Thanks Follow Blog sy...Ucapan Terima Kasih Atas Kunjungan Anda Semua..Harap Anda semua tidak serik mengunjung blog saya di lain masa..

Post a Comment

  1. Hi :)
    Berminat utk menukar Link dengan saya?

    http://sunnyxandra.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  2. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  3. hye..anda berminat utk menukar link dengan saya ?

    http://wwwfirza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  5. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  6. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  7. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Fisha follow sekali tau.

    ReplyDelete
  8. hai~~~

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  9. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  10. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  11. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
    (^_~)

    ReplyDelete
  12. Anda Berminat Untuk Menukar Link Bersama Saya?

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  13. SALAM SINGGAH
    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    ReplyDelete
  14. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  15. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://luvmaxle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Anda berminat untuk menukar link dgn saya????

    reply me at :

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    p/s : jgn lupe tggl link blog anda skali kalau sudi nk tkr link untuk memudahkan urusan..... =)

    ReplyDelete
  17. assalam, sama2 letak link...

    www.abhamz.com

    tq

    ReplyDelete
  18. hello ;) ya ,saya berminat dgn tawaran anda ! anyeo ^_^ dah masukkan lam bloglist bgtaw k ;)

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama saya?

    http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  20. Anda Berminat Untuk Menukar Link Dengan Saya?


    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/03/125ai-no-kotoba-ben-ashaari-bloglist.html

    thanks ^_^

    ReplyDelete
  21. hye, berminat tukar link dgn saya??


    http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  22. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://ciknisa89.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  23. hai...anda berminat tukar link dgn saya.. ?

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  24. ANDA BERMINAT UNTUK MENUKAR LINK DENGAN SAYA??

    http://shazanahanisnamadiberi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. link dh masukkan dlm bloglist :) thanks.

    ReplyDelete
  26. sy dah masukkan blog ni dlm list.. :)

    ReplyDelete
  27. berminat exchange link? jom..

    http://aku-innocent.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. done!sudah update di bloglist..thank you :)

    ReplyDelete
  29. Tq..salam kenal..
    done add ur link to my blog..

    ReplyDelete
  30. minat minat minat..
    da letak da link kisah si diary kt my bloglist..
    letak mine too
    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

    slam kenal

    ReplyDelete
  31. ye saya terima...

    dah letak dah link awk dlm bloglist....

    jgn lupa letak sy punya sekali yer..thanks :)

    http://tiniersakura.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://mimishyou.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  33. yup, sy setuju bertukar link..

    link blog anda sudah masuk dlm bloglist
    http://www.nancypoh.com

    ReplyDelete
  34. jom tukar :D dah letak dalam bloglist ^^

    ReplyDelete
  35. Ya, miera berminat untuk bertukar link dengan anda. Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  36. saya terima tawaran anda... :) follow sini jugak :) dah letak dah dalam bloglist..boleh check :)

    http://akusukebiru.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. Salam~
    Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
    http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. Assalamu'alaikum.. Jom tukar2 link.. :)

    http://sajejer.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  40. yah.. saya berminat.. yuk, kita exchange link n follow u too.. :)

    salam perkenalan.
    http://anorawxia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. Thankyou!
    Saya dah masokkan dlm bloglist dan follow
    tengok sini

    http://mimishyou.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    dah masukkan dalam bloglist :)

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  43. saya berminat dgn tawaran anda..sudah masuk dlm bloglist saya.

    ReplyDelete
  44. saya dh letak link dlm bloglist sy...thnks ya!!

    ReplyDelete
  45. YA, SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    sya dh letak ur link dlmmybloglist..tq dear...^^,

    ReplyDelete
  46. Ya .. Saya terima tawaran anda .. :)

    http://faraheyllaitusaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  47. slm... sy berminat tukar link ngan anda... jom sama2 tukar link...:)

    http://mamayana10.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  48. Salam kenal..da masukkan u dlm bloglist..

    http://l0llalici0us.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html?

    ReplyDelete
  49. YA SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA
    http://coretandakfisha.blogspot.com/
    link awk dah pon dimasukkn dlm bloglist fisha. jom ke blog fisha. ade entry baru

    ReplyDelete
  50. YA SAYA BERMINAT

    saya dah bloglist^^ awak bile lagi??

    http://apit555.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

    ReplyDelete
  51. Hi to every one, the contents existing at this web
    page are truly amazing for people knowledge, well, keep up the good
    work fellows.

    Check out my webpage; long light blue open back ball dress

    ReplyDelete
  52. I've been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts on this sort of space .
    Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website.
    Studying this information So i'm glad to show that I have a very
    excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed.

    I so much surely will make sure to don?t overlook this website and provides it a look regularly.


    Here is my weblog; Carb Backloading Review

    ReplyDelete
  53. I do consider all the ideas you have presented for your post.

    They are really convincing and can definitely work.
    Nonetheless, the posts are too short for newbies. Could you please lengthen
    them a little from subsequent time? Thank you for the post.


    my web blog :: Pregnancy Miracle Reviews (http://pregnancy-miracle--review.tumblr.com)

    ReplyDelete
  54. Hey there just wanted to give you a brief heads up and
    let you know a few of the images aren't loading correctly.
    I'm not sure why but I think its a linking issue. I've tried
    it in two different internet browsers and both show the same results.


    My site; รับทำ seo

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top