2
                                                                   Assalamualaikum
Hi ols....Hari nie hari isnin..hari cuti untuk aku..haha..hari nie aku da poteng...eh...bukan pontengla...
aku mc...Pergi klinik kul 9 pagi..tpi da ramai sangat orang yang dok menunggu giliran..
Al-maklum la...hari isnin...mase aku datang tu giliran yang ke 17..sedangkan nombor giliran aku ke-34..peh...jauh sey aku kene tunggu...tapi tunggu punye tunggu pukul 11 lebih la kot..sampi la giliran aku.
Tujuan aku gi hospital tu untuk buat pemeriksaan kesuburan...al-maklum la da setahun kahwin tp still xde baby lagi..risau la kan kalau-kalau xdpt...Tapi insyallah..aku akan cuba sedaya upaya untuk mencari ikhtiar untuk dapatkan bab.mybe dalam tahun nie jugakla..umur da makin meningkat..rsau bila fikir tentang zuriat...aku hnya mampu berdoa dan berikhtiar moga-moga ALLAH perkenankan doa aku untuk dapat baby....
Ape kata kalau korang tebaca la entry nie,mohon doa korang untuk aku dapatkan baby ye..terima kasih korang....Insyallah.. hanya Allah sahaja yang dapt membalas nyer..
ok..lpas jumpe doctor,aku terus ke Setia Tropika ..Untuk ape ek aku gi sane?hehehe..
Aku pi wt passpot untuk mak mentua aku la...Bulan 5 nie die pergi Umrah..Alhamdulillah.da sampai seru untuk mak mentua kau nie untuk pergi sane kan?Insyallah semoga perjalanan pergi dan balik selamat..

Tuggu punya tunggu..sampai la giliran aku..itupun dalam pukul 4 setengah baru siap..byk jugakla urusan..

Lpas balik tu aku trnampak la kedai yang betul-betul aku nk pergi nie..da lame sangat la..
haha..Tuuu dia..Tuti Frutti...Dok ngecek En.Husband gi sane...Akhirnya dapat la jugak aku makan asikrim tuh..Melayang Not RM50...huh..xpe..jnji dapat...sekali pun jadikla...tu la..tekan tak ingar..sekali timbang..ambik ko..hahhaa..
huhu..dalam kul enam aku smpi rumah...mandi-manda...and berblogwalking la pulak..
oklah...nk sambung berblogwalking ...


bye..

Post a Comment

  1. errmm insyaAllah,,baru setahun kan,,ada bnyk masa lg tu,,bnykkan doa dan usaha k,,neway dtg jln2 kt sini dan follow skali,,;)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top