3
                                                                    Assalamualaikum


Hi blogger...jumpe lagi na...Kali nie eda ade la skit nk kongsi sdkit hobi mase lapang..pantang yang lapangnye..mesti nk play this game.seronok la sangat smpi kekadang lupe nak masak..hahaha...
Tapi yang penting..tanggugjawab pada suami harus diutamakan dulu....


Nih...nak cite skit..korang tengok x tajuk kat atas tu..ha...tu la die games yg selalu eda main time ada mase lapang..Game nie bukanlah game tembak-tembak macam budak2 main tu..
Tapi game nie kita boleh create as a satu family .maksudnya kehidupan seharian family tu la...macam mane diorang makan,bekerja ,bersosial..kahwin..dan macam mane diorang nk besarkan dan mencantikkan rumah mereka.satu lagi kita nak jana pendapatan family tu ..memang best..eda suka sangat game nie..
korang boleh la cari tentang The Sims 3..games nie la yang eda main skrg nie..

Mane-mane blogger yang xtau pasal the sims nie boleh tgk gambar bawh nie atau korang surf tentang nie kt web ye...eda bagi klu..then korang pun boleh la join play games nie kn?
klah korang..eda nk start da main game nie...haha...
bye....

Post a Comment

  1. Suka game the sims tapi tak reti nak install asyik crack saja...

    ReplyDelete
  2. AMoi..sis xde masalah pulak nak install game nie...cube cari yg pakar skit dlm komputer nie..mane tau ok..

    ReplyDelete
  3. Game The Sims 3 ni memang best. Kalau layan, memang kadang tu sampai tak keluar rumah pun takpe. Hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top