4
                                                                         Assalamualaikum
Selamat tengahari blogger-blogger yang diingati dan disayangi.Terima Kasih kerana menjadi follower aku..
Semakin hari follower makin meningkat.Suka bile ade jugak blogger-blogger yang sudi menyinggah di teratak pink aku nie.Korang la memberi dan membakat semangat aku untuk terus membuat entry dari semasa ke semasa.kalau dulu memangler hampeh.Nak buat entry pun malas..
Sekarang aku da tau mcm mane aku nk sruh orang jenguk dan follow blog aku nie.emmm...memang banyak keje,tapi aku rase seronok..

Cerita nie memang xde kene mengena pun dengan tajuk entry kat atas tu.Disebabkan entry nie aku buat hari sabtu,so tajuknyer pun sabtu la...OK la tuuuu..
Sepatutnya hari nie aku keje halfday,sampai kul 12 tengahari.Tapi hari nie aku nk buat keje skit.so.tu yang kene balik lambat skit.Al-maklumla tu ari aku da sedap cuti sakan,so nie kene la buat balik keje-keje yang pending...Ade ke patut..hehehe...

So kepada korang,support la blogger -blogger malaysia nie,Sama-sama follow menfollow sesama kita,xrugi mane pun,Lagi mengeratkan silaturrahim antara kita kan..

Hidup 1 Malaysia
                                                    

Post a Comment

  1. selamat hari sabtu..dan selamat berhujung minggu..
    juga..selamat berkerja. :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih ye Cik Nur,,Pada Cik Nur jugak :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari sabtu jugak...hehehe...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top