4
                                                                   Assalamualaikum


Selamat Petang...ape aktiviti adik2 yang da ambil SPM tadi?Mesti rase seronok kan bile result keluar tu membanggakan...
Bagi mereka yang gagal atau cukup-cukup makan tu macam mane pulak?Murung?Kurung Diri?
No...No..No....jangan macam tu ye adik-adik,Bukan hari ini kita gagal,esok lusa kita akan gagal lagi.Insyallah dengan kesungguhan yang lebih,adik-adik semua akan dapat result yang cemerlang bila adik-adik sambung belajar lagi kan?Yang penting jangan mudah berputus asa.


Sis pun ade adik yang sama ngan adik-adik semua..Emmm..hari nie die ambil result..Alhamdulillah,resultnya ok la...walaupun target yang dia nak tu larik.Tapi sis sebagai kakak bangga kerana die mencuba..
Result  7A,2B,1C.. tahniah kat Nash..




So,kepada adik-adik yang berjaya tu Tahniah Sis ucapkan...Kepada yang x berjaya tu cube lagi yek...
Insyallah klu niat kite betul-betul nak berjaya,Tuhan pasti bagi jalan pada adik-adik..


SELAMAT MAJU JAYA

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top