0

Ade ler Officemate Sis nie dok order Pizza Domino's.Jam 4.45 petang die kol nak order pizza..
Domino's nie kate tunggu dalam mase 1 jam..Tunggu punye tunggu jam da pukul 6.30 petang..Aku ni dok ler tahan jugak xblik lagi sbb ade brother yang nk belanja...hehe..Tp Dominos xsampai jugak...Kul 6.45 still xjugak xsampai...Officemate Sis nie xpuashati ,die kol blik semula,Ckp kt operator tu la td ade buat order..Operator tu kate xde yang order pun..So die order lagi..Tunggu lgi dlm mase setengah jam..Lastly kol pun die cakap benda yang same.xboleh nk track order....Xde order.giler la..Xtau ler berapa orang operator yang nak amik order..nasib baik ler sis da blik...xpyh ler nk tunggu-tunggu nk mkn pizza
Last-Last semua kene maki ngan officemate sis..bayangkan ler da 4 kali Officemate sis kol...memang hampeh kan?
padan muke..Tu la lenkali nak berniaga cara nk berniaga...

Tapi Sis xsalahkan ler semua Domino's tu..Mybe Staff diorang yang bermasalah..
Officemate Sis ni da boikot tak nak dah order Domino's..

Layan jer ler...



Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top