Ha..???? Betul Ke Ni..

Tuesday, April 03, 2012


Oh tidak...terkejut ker...eh...ye ker...Xsangke Sis...Salah orang kot..
Ayoyo...Akhirnye ...Sis menang Rainbows Giveaway dari Cik Chemist...

Seronoknyer...dua tiga kali sis check blik blog Sis masuk ke senarai pemenang GA tu..
nie ler buktinyer..hehehe...bukan nak berlagak..cume teruja sebab xpernah terlintas kt Fikiran Sis nk menang contest nie...walaupun ntah no bpe..tp termasuk senarai pemenang..

tengok no 77.No tuah haha (klik pic nie ye)

Nak tau ape yang Sis dapat...???
Nie la die,..

oklah...nie rase macam ade semangat untuk buat entry-entry baru..berblogwalking lagi banyak-banayak..na komen entry orang byk2 hehe..semangat-semangat..
oppss...nk follow banyak-banyak lagi..
yang penting happy,..

Thanks ye Cik Chemist
 

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. salaam,, muja nak follow back la,, hehe,, smbil promote ga muja,, jom join,, banyak hadiah ni,, tak tau lagi nak bagi kat sape,, hehe :D
    http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"