3
                             

Selamat pagi........gempak seyy tajuk entry nie..sajer jerk..haha...nak buat mata korang juling jap tengok camera kat bawah nie...


                     Sape suke ni              

                                                   
yessss...Sis memang suke sangat....Tapi belum tercapai nak beli camera jenis nie...Sis tau korang mesti ade camera nie kan..Sis cume ade camera nie jerk

                                                              

                                       
                                           oklah kan dari xde..


Tapi Sis nak tau la..korang tau ke gune camera DSLR mcm yang kat atas tu..Korang tau ker fungsi2 button yang ade kat camera tu..atau korang tau tekan,picit,tonyoh jerk..janji tengok gambar tu cantik.haha...
Korang tau x mane tempat yang boleh mengajar korang tentang cara menggunakan camera DSLR

                                    singkatan pada kamera
Apakah fungsi button2 kat camera nie..jom tau serba sedikit..xboleh banyak-banyak.


ok dah faham??
Atau korang nak tau lebih lanjut lagi, dan lebih pro tentang penggunaan camera nie,
boleh ler korang terjah di blog nie..Jom reramai terjah
korang boleh klik je banner tu untuk lebih lanjut..

Dan lagi satu kalau korang masih tercari-cari photographer untuk weding korang,NahamPhoto Nie pun menyediakan fotografi & perkahwinan..
                                                                 

So,apalagi yang korang tunggu..klik sini cepat....
                                                     
info lanjut:-http://www.nahamphoto.com/

                              


Post a Comment

  1. DSLR tu dah macam jadi kegilaan dah.kalau boleh semua org nak ade termasuk saya.tp seyes sy tak tahu pun function dslr bagai tu.cukuplah pakai digi cam yg ade skang nie.sy punye canon.hehe.. tapi suami sgt lah suke ngan dslr sebab dia dah berkurusus pun pasal gajet tu.. :)

    ReplyDelete
  2. CtAyue : boleh ler blajar skit tentang camera tu...klik je banner tu ...byk informasi kt dlam web tu dear

    ReplyDelete
  3. teringin gak nak beli..tapi takut beli2 tak reti pakai lak.hihih.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top