0

Xde mood da nie..rase mcm nka blik..tp syang pulak...kene potong cuti...nak amik mc tp doc nak bg ker..takat pening kepala jerk...Lately nie xtau ler mcm penat jerk..walhal nye xdelah wat keje banyak mane pun..

Mybe Sis nie xckup tido gamaknye...emmm...entah ler..syoknye kalau cuti 2-3 hari..Dok umah..tido puas-puas...
Ek!!!!! kaki tido ker...huh...En.Husband da marah...katenye sakit kepala tu sbb da byk sgt take time kt pc jerk...
kt opis dengan pc..blik rumah pun still nak ngadapt pc jugak...adooiiii...\
Ntah la..Sis nie mmg suke ngan pc kot...tu yang rase xlbeh klu ngadap pc..
lagi satu Sis boring la klu kt rumah tu sunyi...ade 3 orang jerk..Sis,En husband n my mother in law..
Nak  tgk tv pun rase xseronok sbb mak mentua Sis tu suke sgt tgk tv 1 n tv 2..Sis boring...kadang-kadang tu join gak..tp xsmpi ler dok 1 jam dpn tv..Last-last naik atas.hehehe...sbb umah Sis tu 2 tingkat..
bile husband da ngadap pc,Sis pun dok dlm blik..haha...bukak lappy pulak la...
Dok main game...Or tgk blog..nasib baik En.Husband gune celcom broadband..Boleh la Sis guna ..Sebenarnya broadband tu die gune untuk buat projek die...emmm..bile da rase ngantuk barulah sis tido..Lagi satu penyakit Sis nie sush nak tido malam...

So migrain lagi la...
adoyaiiii...
klah...nk sambung buat keje...tunggu mase rehat...nak tdo...asyik tido je ler..


Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top