Thursday, April 05, 2012

# Lagu Terpilih

Mood Khamis Yang Xde MOod



O_o

Hari nie xde mood  nak buat entry...sebabnye..
xsihat ler...xtau dari semalam da seram sejuk..nak demam...hari nie sakit kepala..
Nak pi jumpe dokter mintak mc sampai hari sabtu..hahaha..boleh ker...
ayooooookkkk....tamau.....nanti kene marah hihihi
Moh ler kite layan lagu nie..best tau
                                          
Kau katakan padaku
Betapa lelahnya dirimu menghadapi aku
Kau katakan padaku
Ingin kau mengakhiri semua ini
Tak bisakah engkau cuba
Melihat diriku dan semua cintaku
Tak bisakah engkau cuba
Hargai hatiku dan perasaan ku untukmu
Cubalah tuk mengerti aku
Seperti aku yang mengerti semua tentang dirimu
Cubalah tuk merasakanku
Seperti aku yang merasakan semua isi hatimu
Tak bisakah engkau cuba
Melihat diriku dan semua cintaku
Tak bisakah engkau cuba
Hargai hatiku dan perasaanku
Yang hanyalah teruntuk dirimu
Cubalah tuk mengerti aku
Seperti aku yang mengerti semua tentang dirimu
Cubalah tuk merasa aku
Seperti aku yang merasakan semua isi hatimu
Cubalah tu cubalah tuk mengerti aku
Cubalah tuk merasa aku
seperti aku yang merasakan semua isi hatimu
Semua isi hatimu

3 comments:

  1. best lagu nie..harmoni jer dengar :)

    ReplyDelete
  2. Salam ukhuwwah! Terima kasih sbb follow blog M U R N I @ Nilai Murni @ Huda Insyirah. Tu semua nama blog saya yg under url http://www.anamuaddib.blogspot.com / http://www.blogbercakap.blogspot.com . Saya nak tutup blog tu, jadi kalau sudi nak follow saya balik, follow blog ini pula ya. Blog saya juga. InsyaAllah lebih baik dari blog sebelumnya. Terima kasih sekali lagi ya.

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81