7



                                               Pecinta Pink^^

Nampak tak Banner kat atas nie..Ha....Kali nie Sis nak join segmen dari blog GADI PECINTA PINK nie..
Kenapa Sis nak join segmen nie?sebab blog Sis pink jugak ker...Pencinta tegar pink ker..hahha
Tidak sama sekali...Sis cume nak perbanyakkan lagi rakan-rakan blogger yang ade kat Malaysia nie..Kat Luar negara pun boleh..haha...
Oklah..kalau korang nak jugak join segmen nie,Kene la ikut i syarat-syarat yang dikenakan.. ok

Apa syarat-syaratnye?
1) Buat Entry tentang tajuk kat atas nie yek...
2)Mesti ler letakkan Header kt dalam entry korang tu
3)Follow ler blik Cik Si gadis pink nie,walaupun die kate xde paksaan untuk follow,tapi kite sebagai blogger kene ler bagi semangat haha..
4)Link kan entry yang korang buat tu dekat blog Cik Si gadis pencinta Pink nie..
5)Tarikh tutup belum di umum kan lagi..So..korang cepat-cepat ler join...

Wish u All The Best ye cik Gadis Pencinta Pink.



Nota kaki : saje jerk tulisan pink..ikut tema..hahaha

Post a Comment

  1. salam..hai..terima kasih ye join segmen saye^_^senarai peserta da di update di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

    ReplyDelete
  2. Datang BW kat sini. Salam kenal ;)

    --> Blog Rilek-Rilek <--

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan..done follow u back..=)

    ReplyDelete
  4. berjalan - jalan ke sini pula!~ time kasih ya~ selamat berblog :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini semula..
    lama dah follow blog nih :))

    ReplyDelete
  6. as'salam dr segmen sama
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top