5

Selamat Malam..eh..da malam da..Jam menunjukkan pukul 11.19 malam..mak aiiihhh..Da malam da ..mate nie masih xboleh nak pejam selagi belum tegak pukul doblas..Kot ler da biase...yeha...
Actually Sis baru balik dari Tesco...Huhu...Nak beli TV baru...pastu pegi beli lauk pauk,stock untuk seminggu..
emmm..biaselah kan...tu ler kalau da berumah tangga..ececeh...macam la Sis masak kan?Selalu time x keje ker Sis masak..Time keje Mak mentua Sis yang Masakkan..Thanks To My Mother In Law ek...

Balik ke tajuk atas pulak,..mengarut lebih sangat..aduhhhh..
Emmmm...petang tadi Sis Ade dapat sampul surat yang di dalamnye ade hadiah..
H.A.D.I.A.H??????????Dari siape ek????seronoknyer....Tapi sampul surat tu suda dibukak..ayoyoyo..Sape bukak..Emmm...xlain x bukan EN.husband ler tu...
Hadiah tu sebenarnya Sis dapat dari segmen CIk Chemist kite ni..
                                                      
Ingat x sape pada sape yang join segmen Cik Chemist nie..Korang da follow die ker?
kalau belum cepat2 la follow haha..boleh tambah follower lagik..Klik jerk Banner tu

Nie la hadiahnyer....cantik x...Thanks ye CIk Chemist..



                                                     

okiess...tu jerk...thanks Cik Chemist...:)

Post a Comment

  1. best nye dapat. zera ta pnah pon dapat. hikhik.

    ReplyDelete
  2. @zera eira
    hi zeera..kalau zeera nak dapat hadiah..kene rajin join cotest blogger2 nie la..tu pun bernasib baik...hehe

    ReplyDelete
  3. Hai, datang blogwalking & follow ya :)
    Bestnyer dapat hadiah..hehee

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top