7
                       

Selamat pagi..munink...haha...yeessss..Hari nie nak join satu GA dari Cik Iena Eliena kite nie..
                                    
                                             Klik Banner nie kalau korang nak Join..
Mane Sis tau Cik Iena Eliana nie buat GA???..haha..Thanks to Iena sebab sudi singgah kt blog Sis..Dialah yang bgtau Sis die buat GA..Teruja seyy nak join...Psstttt Iena...Sis Join tau...By the way Sis dengan gumbire menyatakan yang Sis da VOTE Cik Iena tau..Harap-harap menang ek..Sis suke tengok pic nie..memang spontan...

kat sini Sis nak tag 2-3 orang blogger supaye boleh same-same join GA nie..Baru la Meriah kan?

1) Eyin
2) Miss Z
3) Ieyra
4) Sha

Post a Comment

  1. thanks tag dear.insyaAllah, rin join :D

    ReplyDelete
  2. thanks sudi join segmen tambahan GA cik iena(^_~)
    nama da update
    sila semak nama yer
    takut cik iena terlepas pandang..
    cik iena update ikut yg post komen dkt blog + yg tag cik iena kt fb
    tapi mayb kt fb xperasan semua sb bnyk sgt notification..
    so tgk dlu yer bilangan vote sblm cik iena cabut undi
    (^_~)
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-tambahan.html
    Good luck & all the best :)

    ReplyDelete
  3. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  4. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top