1
                
sedih..sedih........
facebook kat opis ni da kene blok...ayooo....mcm mne nie...huhu.....xboleh ler nak beli online...xseronok ler nak wat kije......adoyaiiii.ape da...xslh ler nak facebook kat opis...bukannyer sentiasa on..kekadang jerk..tu pun klu teringat nak beli ape2 yang terlintas kt fikiran...ahaha...alasan jer tu..padan muke ko..tu ler nak berpesbuk jerk...
kan da kene blok..
alah..dulu mase masuk keje kt compny nie pun mmg xboleh bukak pesbuk..lately nie la dpt login pesbuk...mybe kesilapan teknikal..la nie diorang blok lagi..mybe head da tau staff2 die mmg rajin buat keje..padahal dok sedap tgk pesbuk..apa da...
walaupun kat rumah sis nie ada tenet..tapi bile da mlm balik..da xsempat la nak pesbuk lagi...aktivit mengemas rumah dan memasak telah menggantikan aktiviti membeli belah tanpa had ...hah..korang faham ker ape maksud sis tu..suke hati la kalau korang xfaham abaikan..

T.A.P.I...

still boleh berblogwalking ..yeiiihaaaa...tu pun xtau ler smpi bile boleh review blog...sat lagi blog pun kene blog...
habisler minah..ambik kau..la nie kene jadi pekerja yang baik.kene buat keje jerk...xpyh nak berfesbuk..kan da kene...adehhh...
klah ..nak blogwalking nie...jom same2..sementara rehat masih ade mase nie..hulaa

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top