2
                 
Moody sebabnye badan terlalu sakit..lemah segala otot2 dek kerana kepenatan baru blik melaka semalam..
Rase mcm nak amik MC pulak...Tapi disebabkan tanggungjawab sebagai pekerja, ku gagahi jugak ke tempat keje pagi tadi..pandai je tanggungjawab...haha..ayat skema betul..

Hari sabtu lepas balik keje ingatkan terus la nak blik melaka..boleh ler berehat lame skit kat melaka tu..Tapi sangkaan meleset giler sbb terpkse ler gi yaasin kt sebelah umah nie...terajin pulak gi kenduri tu,xtau ler kenapa...mybe sbb sebelah umah jer kan..memang xpatut ler aku xpegi..walaupun ler orang sebelah tu suke bawak mulut...lagi xsuke..tapi nak wat camne...xkan ler nak cari musuh..kugagahi jue...nasib baik aku ada akak ipar yang pandai membodek..giler punyer kakak ipar...i loikeee...haha..memang sekepala...

Habis kenduri lebih kurang pukul 3 lebih...terkejar-kejar aku blik ,tukar baju.angkut semua..start kete terus balik...eh....Suami aku yang drive...sibuk jer ko yang buat...haha....dalam kete aku da tertido..sampai ler bunyik suara kroh....aku terus terjaga...alamak....bunyik ler pulak..ngorok ker...suami kat sblah da senyum..Die tau yang wife die nie kepenatan tahap gaban...heh..siap perli2 aku bunyik berdengkur...giler...kepenatan...Smpi melaka da pukul 7 lbih...smpi je umah aku terus terbongkang..

Mak Mentua aku da sound...Bile nak siap nie..nak pi kenduri rumah mak long aku pulak...adoiiii..aku penat..
emmm...pergi ler jugak wlupun jam dkt kul seploh...pi makan2 dlm kul doblas blik umah semula..nasib baik ler x kene kemas..haha...pemalas...walhal aku penat ...esoknyer tghari aku da cabut blik JB...tinggal la mak mentua ku di kampung...xpe2 nti kite jumpe lagi ye mak...sebelum mak terbang gi umah kami balik na..

ok..bye..sambung keje...

Post a Comment

  1. alahaiii kesiann kau kak...nsb den xkawen lgg.hiiihi

    ReplyDelete
  2. eerk...sarah...one fine day...kau mesti kawen...haha

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top