0
              

Peh..suke giler bile hari sabtu nie...sebabnyer hari sabtu nie la hari bekerja paling pendek..tepat jarum jam pukul doblas aku da kuar pintu opis...rase xsabar nak scan blik...ajer sengal....

Teringin pulak nak cari kerje yang hanya 5 hari waktu bekerja...xpayah susah-susah hari sabtu bangun pepagi bute...hehe..dasar xtau dek untung...untung company nie nak amik ko tau x...hahaha...memang pun..suke hati den ler..

Segala dokumen yang kat atas meja nie dari tadi dok pending jerk...pepagi masuk keje aku da semangat buat keje...Ni da time nak blik boleh rileks skit...rileks banyak sebenonyer...mentang2 la boleh tgk FB kt sini..heh..
xkisah ler...kt FB nie aku just tengok2 ape yg aku kenan jerk...yg rase nk komen skit2 tu boleh la...

Udah...nak sambung keje..


Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top