6
                       


Jom Join segmen dari Maera nie..Klik Banner atas Ni

1) Folo ke tak folo, tak kisah. on aje..
                            Da FOllow Blog Nie.
2) Buat 1 entry bertajuk "Segmen : Post my blog feed!!" , buh header blog maera sprt diatas beserta link ke entry ini. pastu nak bebel ape2 kat entry tu, ikut suke anda la ye.
              Suke Nak Join segmen untuk menambahkan lagi blogger2 kt Malaysia nie....
3) Terhad utk 20 blog saja. Each 1 blog berhak dpt 2 minggu blog feed di page maera.
            Erk...saya yang ke berapa nie,.
4) Follower must be lower than 500. Kalau dh ramai follower tu, tak perlu la ye.kite tolong glamerkan blogger2 baru. =)
              Belum sampi 500 orang pun..hehe
5) Buh juga blog feed sy di blog anda (jika terpilih) selama 2 minggu. kire mcm give n take. i help u, u help me, we r happy family. hehe~
             Setuju tu..same-same tolong ..I will.
6) opss... jgn lupe tinggalkan link entry anda tu di comment entry ini ya. =) 
               Saya Da Letak Link...Yeaaaaa.....Happy Blogwalking...


CEPAT SEBELUM TERLAMBAT..
Tarikh tutup : 21hb May 2012 bersamaan Isnin depan, jam 12 tghmalam. (ATAU selagi tak cukup 20 blog)

Post a Comment

  1. yes .. good effort untuk kenalkan blog dekat orang lain :)

    ReplyDelete
  2. ain taley juin la nie..wuwuwuwu..
    bagusnya dapat tolong bantu newbies dalam bidang blogger..
    keep it up!

    "Ooo.macam ni rupanya lelaki...gurlish sekalian sila berhati hati!".

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum Singgah Sini . Cik Fie nak invite join Random Giveaway Cik Fie Jom terjah blog cik fie ! mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top