2
 
 
Rase macam xmau da tengok blog nie...sedih bile ade yang kate xdpt nk follow sbb "BLOGGER NOT FOUND" oleh mereka..atau akan keluar iklan yang xsepatutnye tu..Kenapa dengan Blog Nie..Ini kah yang dinamakan kene Hack...Smpi hati la diorang nie nak hack blog Sis...Ape la Dosa Sis nie Kan...
 
Sedih Di tahap gaban bile Sis nak start buat GA bile follow Sis da 500 nti...
tapi semangat tu kian hilang kerana dek hackers nie(tatau betul ke x kene hack) .
 
Korang Doa-Doa la Blog nie akan kembali mcm biase...
Kalau dlu Sis xletak ape2 syarat untuk orang komen..La nie da kene ade syarat ..huhu..sedey..
 
Nak menyepikan diri dlu untuk tarik kembali semangat lama...Si dairy teruskan semangat Mu

Post a Comment

  1. tulah..pelik juga kenapa tiba2 keluar iklan, nur buka guna chorm..ok je ni...

    ReplyDelete
  2. Cik Nur..pelik..setelah Sis buat entry atas nie...ok la pulak...
    pelik la...but Alhamdulillah...da ok akhirnyer..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top