Tak tau tajuk

Wednesday, May 30, 2012

                              


Selamat pagi malaysia...Wah sudah hari rabu hari nie...rase macam nak cuti panjang lagi...kan best kalau duduk rumah jerk...xpayah susah2 nak gosok baju....nak drive pepagi bute meredah jem..bukan jem yang letak kat roti okeee..But....ececeh..dalam minggu nie terasa damai bile kt atas jalan raya sebabnya lengang..Budak cuti sekolah...nak keluar lambat  skit pun boleh...yeeehaaa...

Tapi start minggu depan mestila da jem balik..adoyaiii...Lain pulak citenyer..Baru balik bercuti ..Balik Merlimau. Melaka kita la..Eleh..padahal dlu x ambil endah pun pasal melaka...la nie da kawen dengan orang melaka,baru la dapat kenal melaka dengan lebih jelas lagi..emmm...iyolah tu..

Sis start cuti khamis minggu lepas lagi..tu yang xupdate blog nie..smpi berabuk keyboard nie...saje nak tipu..
Hari khamis tu mak mertua berlepas untuk mengerjakan umrah...alhamdulillah....tercapai juga hasrat die...Sis hantar smpi KLIA..ingat nak hantar die kat melaka jerk...tapi bile dengar die kate"korang xnak hantar aku ke KLIA ke..nengok kapalterbang."..adoyaiii..saje jer nak kuar statement tu kan...ho la...Selepas perbincangan adik beradik..kitorang pun setuju nak pergi..seronok la mertua sis nie...

malas nak cite panjang lagi..moga mertua sihat di sane..insyallah..Ha...lepas dari situ esoknye sis pusing2 melaka sampai kepala pusing...ehehe...saje jerk..nak upload gambo ler kununnyer...card reader pulak xde..mane entah peginyer...korang ade x..bg pinjam...haha

You Might Also Like

0 Orang Komen

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"