0
                              


Selamat pagi malaysia...Wah sudah hari rabu hari nie...rase macam nak cuti panjang lagi...kan best kalau duduk rumah jerk...xpayah susah2 nak gosok baju....nak drive pepagi bute meredah jem..bukan jem yang letak kat roti okeee..But....ececeh..dalam minggu nie terasa damai bile kt atas jalan raya sebabnya lengang..Budak cuti sekolah...nak keluar lambat  skit pun boleh...yeeehaaa...

Tapi start minggu depan mestila da jem balik..adoyaiii...Lain pulak citenyer..Baru balik bercuti ..Balik Merlimau. Melaka kita la..Eleh..padahal dlu x ambil endah pun pasal melaka...la nie da kawen dengan orang melaka,baru la dapat kenal melaka dengan lebih jelas lagi..emmm...iyolah tu..

Sis start cuti khamis minggu lepas lagi..tu yang xupdate blog nie..smpi berabuk keyboard nie...saje nak tipu..
Hari khamis tu mak mertua berlepas untuk mengerjakan umrah...alhamdulillah....tercapai juga hasrat die...Sis hantar smpi KLIA..ingat nak hantar die kat melaka jerk...tapi bile dengar die kate"korang xnak hantar aku ke KLIA ke..nengok kapalterbang."..adoyaiii..saje jer nak kuar statement tu kan...ho la...Selepas perbincangan adik beradik..kitorang pun setuju nak pergi..seronok la mertua sis nie...

malas nak cite panjang lagi..moga mertua sihat di sane..insyallah..Ha...lepas dari situ esoknye sis pusing2 melaka sampai kepala pusing...ehehe...saje jerk..nak upload gambo ler kununnyer...card reader pulak xde..mane entah peginyer...korang ade x..bg pinjam...haha

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top