1
                                 

Da nak hampir pengsan rase bila tetiba perut nie masuk angin.Hari pertama berpuasa pulak tu..
Memangkes nak menguji diri.Angin dalam badan nie da berpusu -pusu nak keluar..perut da kembung semacam da nie..da mula rase nak pitam..tekak pun da hampir meloya kan..Harap dapat bersabar dalam tempoh beberapa jam nie..

Xtau la kenapa sejak dari tengahari tadi, perut nie da memulas2..Angin da sarat kat dalam perut nie..Adoyaii...
Angin xkuar  membuatkan aku rase xsenang duduk..

Masa nie la rasenye jam tu lambat sangat bergerak..Nak je aku cabut dari opis nie sekarang nie jugak..Mane xnye,nak buat keje hape pun xboleh..tengok pc...tengok segala dokumen hari nie rase macam nampak bantal la pulak...


Bunyi je loceng aku pastikan aku orang pertama yang dulu duduk depan scan tu..memang xboleh nak di tahan lagik...adooooiii...nak mintak simpati dari En. Husband hp off pulak...sengaja ler tu..jawapn xperasan batt kong..kesian kau jah!!!!

Dari tadi da clear aku punyer document sumbat dalam drawer...pastu buat2 ade keje....berlakon ler kejap.
Sekarang nie menaip jam menunjukkan 4.32 petang..maksudnya lagi 15 minit jer nak balik..ho ler...xtau da ape nak buat nie...da sapu minyak angin pun still xbaik jugak....
Itu ler dugaan orang berpuasa nie..

klah korang..selamat berbuka pose pada sape yang pose hari nie...Ha!!!! yang x ganti tu pi ganti cepat...
da nak bulan ramadhan nie..sat gi xsempat pulak..ekekeke

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top