Post a Comment

  1. ops..miss z tak leh nak senaraikanlah... sbb awak tak nytakan negeri asal korang...miss z listkan peserta ikut negeri

    nnti dah ubah..infom miss z ea..miss z akan senaraikan

    ReplyDelete
  2. Assalam, salam kenalan dari blogger Sabah.

    http://noorikmal.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part.html

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab singgah n follow..done follow back :)

    ReplyDelete
  4. salam , dari segmen yang sama . done follow ;)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part.html

    ReplyDelete
  5. join segmen sama..
    done follow u.. hope follow me back.. :
    from jaybee...

    http://thegirlneversleep.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part.html

    ReplyDelete
  6. SEMOGA FOLLOWER BERTAMBAH RAMAI YE :)

    dear,actually kalau nak join GSF,kena tunggu ada pengunguman penambahan ahli :) setakat ni tiada penambahan lagi,sebab hari tu dah tambah :)insyaallah lepas ni akan ada juga :) so rajin2 lah jenguk entri saya ye :)

    ReplyDelete
  7. salam . kalau sudi join segmen ni http://rainbowandlittlestar.blogspot.com/2012/06/segmen-mengeratkan-silaturahim-sesama.html

    terima kasih ;)

    ReplyDelete
  8. hai org johor. salam perkenalan jom singgah blog saya =)

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen yang sama.. selamat berkenalan..

    #kita berkenalan hanya dalam laman blogger.. lalala.. :DD

    ReplyDelete
  10. orang pahang datang singgah..:D

    ReplyDelete
  11. salam, up follower n readers pcl dot com..k ?...sy blogger Perak., jgn tak singgah tau..

    http://www.pakciklie.com/2012/06/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part.html

    ReplyDelete
  12. salam..singgah dari segmen same:)dtg nk tmbh follower..hikhik. saya pun blogger dari Johor Juga..jom jenguk blog saya if ada masa free di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-up-follower-tambah-kenalan-part.html thanx:)

    ReplyDelete
  13. MAAF lambat reply. sbb BZ skolah :( ada x awak follow sy ? kalau ada sy FOLLOW back ni. Ok :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top