4
                        

Lately nie memang susah nak join segmen2 yang di anjurkan blogger2.Bukannye ape,kat office nie da xboleh da nak bukak facebook..Bile diorang buat segmen, mestilah kene like page fb diorang kan?Part tu la yang menjadi kesukaran KSD sekarang nie..Bile malam nak bukak facebook memang ler jarang..kekadang tu xsempat..Bile balik keje,da letih,kire da malas la nak on pc kt rumah tu..Cume sempat bukak The Sims jerk..tu mmg kesukaan KSD la..xtau ler kegemaran yang satu tu xboleh nak dipisahkan..Hah rasekan la bile da ade anak nanti,nak bukak games tu pun xboleh..haha..padan muka aku..

Bile tengok ramai blogger buat segmen,rase macam KSD pun nak buat segmen jugak..tapi xtau ler segmen macam mane nak buat..Nak kene spend time jugak nak buat tu..Nak fikirkan segmen yang simple untuk semua blogger..Nak kasi hadiah yang terbaik pada blogger2 kat luar tu..

Nak kene cari sponsor yang sudi mensponsor segmen KSD nanti..

Follower pun da ramai,so rasenyer xrugi bile nak bagi sorang skit hadiah sebagai tanda terima kasih kat sesiapa yang menyokong /follower KSD dalam dunia blog nie..Tanpa diorang  xde papelah blog kita.xde informasi yang boleh dikongsi dan berkongsi jugak kan..


Akan diikhtiarkan secepat mungkin segmen nie..
Kepada sesiapa yang sudi memberi idea dan boleh menjadi penaja hadiah,Amat di alu-alu kan..haha(ade ker)

Post a Comment

  1. nak jadi sponsor....^^ leh contact 014-5196364

    ReplyDelete
  2. x pun tinggal jejak d chat box blog saya :)

    ReplyDelete
  3. boleh bagi link blog awk..sy xboleh nak tgk

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top