2
                               


Kesian dengan monday...Asyik kene blues jerk...Kenapa x hari selasa or rabu hingga ahad...Asyik2 monday jerk...Hahaha..

Maybe sebab hari pertama mula nak kerja,ditambah pulak ade perkara2 yang bawak spoil hingga ke petang..

Hari nie bukan monday blues sangat pun..Cume letih xhilang lagi walaupun ct cuma penumpang..Mengalahkan driver pulak penatnyer..Actually sabtu tu ct gi pahang,amik adik yang tengah dalam pantang tu bawak balik ke rumah mak dekat kota tinggi..Sape tau Felda Selendang angkat kaki.Jangan angkat tangan...Taku spoil batu ketiak pulak,...hahaha..spoil betul...hihihi..Mesti x pakai odorono..Bak kate orang lame2 dlu ler..

So hari sabtu selepas balik keje kul doblas tu,balik rumah dan bersiap-siap gi pahang..Dalam perjalanan ct memang penat dan mengantuk..Huh...Apa lagi..terdengar ler dengkuran kepenatan dari ct..En. Husband dok perli2 lepas tu..Dok kate ade orang kuarkan music mase tido..giler la....Arghhh...biau ler..sibuk jerk..

Sampai kat rumah adik dalam kul 6 lebih la...Berehat ,mandi2,makan2..dok gelek2 baby then tido..
Esoknyer hari ahad pukul 9 pagi da bertolak balik..No singgah2 En.Husband kate.....Xsempat nnti nak rehat2..Malam da balik JB...Adohhh...Dalam kereta pun same...membuta je kerjanya..Belikan En.Husband kacang cap ngan Yin.Supaya die x rase ngantuk...Sikit pun xpelawa.
Sampai rumah mak pun da tengahari..memang ler waktu untuk makan....mak masak best..ikan masak stim...
wah..seronok.tapi sayang nyer xpedas..so xrase kenyang..pekene ler pulak goreng pisang..

dah..malas nak borak lagik...jom tido..jam menunjukkan tengah waktu rehat nie..

n bye...see you soon..

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top