Friday, July 20, 2012

SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H

       

Sempena hari last sebelum bermulanya ramadhan nie sesaja nak join segmen dari En.Ben Kite nie

BEN ASHAARI

Soklan
Kenapa korang Patut Pilih Blog Ni??

Jawapan 
Sebab blog ct nie banyak bende yang korang boleh share.X 
rugi pun masuk blog nie..haha


20 comments:

  1. ya.. saya berminat dengan tawaran anda :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  3. MHZ trima tawaran kamu..MHZ dah letakkan blog kamu dalam bloglist..

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-20121433h.html

    ReplyDelete
  4. ya saya berminat sgt... blog awak dah listed dlm blog sy... TQ

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  6. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    hehe dari segmen same . salam ramadhan . :)


    http://itsmetira.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  7. SALAM RAMADHAN MUBARAK DARI PACIFIC ISLANDS
    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    awak dah masuk mylist…. thanks

    http://oursimplegarden.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  8. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    ReplyDelete
  9. Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  10. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  11. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  12. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  13. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  15. Salam ramadhan.. ya saya berminat.. n folo blog awak jugak.. ;)

    http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  16. Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

    harap masih diterima
    salam ramadhan
    follow awak ye

    ReplyDelete
  17. Accepted! Terima kasih! Check Bloglist k! Salam Ramadhan & selamat berpuasa.. ^_~

    ReplyDelete
  18. Accepted! Terima kasih! Check Bloglist k! Salam Ramadhan & selamat berpuasa.. ^_~

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  20. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete