2
                        

Memang dulu ade angan-angan nak buat mini GA ..Ingatkan nak publish on first july..Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Terpaksa jugak di batalkan kerana ade jerk yang menghalang ..adoiiiitt..

Hadiah semua da ready,cuma xberkesempatan lagi nak tekan-tekan keyboard nie nak menaip entry untuk mini GA tu..adoiitt..tertangguh lagik..

Hari-hari biase memang sibuk mengalahkan mak Datin jerk..Ade je keje nak di buat..
Sabtu ahad banyak pulak ler aktiviti2 yang terpakse di penuhkan atas permintaan si suami..
Please give me some space to  launch this Mini GA dear..da lame dok berangan nie..huhu

Huh...mesti kene launch jugak dalam bulan july nie..Korang nanti jangan lupa join ek..
Nak beri sesuatu kat korang yang sentiasa menyinggah mengomen yang baik2 untuk blog yg kecil nie..

*** klu ade sesape lagi nak jadik sponsor sila-sila la...banyak ckit ler hadiah untuk diorang2 tu..***


Post a Comment

  1. Tak apa ambil masa sikit, bila dah free buatlah..

    ReplyDelete
  2. ermmm..harap-harap xla smpi bulan ogos nanti...:)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top