2
                        

Memang payah kan nak cari baju lelaki di alam cyber nie..Kebanyakkan baju yang di jual online semuanya ladies okeeyy..
Nak cari sesangat tshirt yang plus size untuk En. Husband tersayang nie..Mungkin boleh nak cari kat pasaraya2 kat luar sane...Tapi semuanya branded item yang klu bershopping tu boleh beli sehelai dua jerk..

Korang tau ler harge utk plus size nie memang ler mahal sikit n susah nak carik..kalau ade pun kurang berkenan la..Kesian kan..En. husband ct nie memang comel sikit(hehe..sori yunk)..

so kalau ler korang tau mane2 blog yang jual baju lelaki tu tolong ler inform yerk..

thanks sesangat..
Entry ct memang ringkas...bye








Post a Comment

  1. da try cari..cume kat giant tu size die mmg plus2 besar die..hehe..n xbyk pilihan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top