0
 
 
Part II

Da nasib aku kene pada pertengahan puasa tahun nie,Bile da sampai kat hospital je da pukul 5 lebih kurang.
Masa aku nak dibawa keluar kereta oleh petugas hospital tu,sengsara yang amat sangat.biasalah bila petugas hospital buat keje.memang xde kesian punye la..Masa tu hanya Allah je yang tahu betapa sakitnya aku nak menanggung segala kesakitan tu.Masa tu la aku rase aku paling dekat dengan Nya..Sentiasa menyebut nama Nya.
Tunggu giliran untuk diperiksa selanjutnya,selepas di xray,satu lagi kesakitan yang amat sangat bila time nak menyimen kaki tu.Baru la aku tahu macam mane perasaan orang yang patah tulang tu mengharungi saat getir masa sakit nie.
 
En,suami sentiasa ada disisi walaupun aku tahu die penat berpuasa hari tu.Mak ngan abang aku pun ada sekali.
Malam tu memang la aku xboleh nak tido dek kerana bisa yang amat sangat..
 
Sebak rasa hati nie xpdt nak tanggung bile keselasaan aku ditarik serta  merta..mungkin Allah ingin menduga umatnya.Aku betul2 redha atas apa yang terjadi pada aku.
Aku bersyukur,tatkala aku dalam kesusahan,aku masih ade family yang betul2 memberi semangat untuk aku hadapi kesakitan ini.
Terima kasih yang tak terhingga kepada kalian.
Kesian En,Suami terpaksa meninggalkan aku di kampung kera perlu meneruskan kerja.
Die tetap sayang aku...Thanks tau sayang!!
 
takat nie jelah dlu sebab mata da rase sangat2 mengantuk..Xboleh da nak tahan....memang sejak sakit nie mata payah nak terpejam sangat..orang kate takat tido2 ayam..ayam jugak jadi mangsa kan..
 
selamat malam semua ...
 

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top