9

Selamat pagi semua..nak mencoretkan lagi cite tentang kaki aku yang masih lagi macam tu..huhu

telengkan la kepala korang ye..nie 1st time mase aku kene tu..haha..

Tapi dalam pada itu,ade juga kengkawan yang sudi datang melawat//
thanks kak cha..
Yang lain-lain  tu xsempat nak snap pic..

Dan masa pagi raye yangmenyedihkan aku,xdpt nak bersama dengan EN.Suami untuk beraya.
Da la time tu turn rumah aku, xdpt pulak nak beraya..Kesian En.Suami,raye nie xpergi  mane-mane pun.Die just teman aku kat rumah jerk..Mase persediaan raye tu,aku memang da xde semangat untuk membeli baju raye..Ade satu baju raye yang da memang aku siapkan sebelum pose..tu pun sebab nak matching ngan En.Suami..Ade lagi tersangkut dalam almari tu..xpakai pun..En.Suami pun memang la xbeli baju banyak manepun..Just sehelai T-shirt ngan seluar..tu pun die kate da ckup..Selalunye tiap kali raye ,memang aku yang pilih baju untuk die,,Tapi tahun nie ,Adik aku yang pilihkan untuk die..Xpelah sayang,Tahun depan kita beraya ye...
Nie Pic mase pagi raye..Da boleh duduk kat wheel chair pun da Alhamdulillah la..
Baju raye ,memang xnak pakai...mase pagi tu asyik menangis jerk..Merajuk la aku ni xnak pki baju raya..Ikut hati mase raye tu nak pakai tshirt ngan kain batik jerk..Ibu da memujuk...memang ler cair..
Begitulah kehidupan aku mase sakit nie..Memang teralu sensitif..Sampaikan dengan En.Suami pun rase da malas nak bercakap..Nasib baik la die memahami..

Penat da....nanti sambung balik...
Entry nie memang panjang berjela,klu korang nak baca entri berjela2 nie silakan,xnak baca pun xpe..tapi like je..haha..cerita untuk diri sendiri dan cerita untuk anak2  yang xtau bila akan dpat...Insyallah..



Post a Comment

  1. ala..ciannye..xmo majuk² lg k..ceria..ceria..

    ReplyDelete
  2. sy fahami situasi kamu saat ini dear..

    banyak bersabar k :) takmo banyak merajuk..ngeee~

    semoga ALLAH cepat2 berikan kesembuhan itu :)

    ReplyDelete
  3. thanks semua...
    alhamdulillah saya ada ramai kawan blogger yang sudi memberikan semangat utk saya..

    ReplyDelete
  4. Kenapa Ferd? Kesiannya... bonda tak tahu cerita pun. Semoga cepat baiknya, ya...

    ReplyDelete
  5. Ujian tetap kena lalui. Bersyukur suami amat memahami dan ada ibu sebagai tempat mengadu sama..

    ReplyDelete
  6. Moga cepat sembuh... dah sembuh nanti jalan puas puas ye. Baiknya cik suami sedia membantu..

    Come & join my GA

    ReplyDelete
  7. salam kenal..kenapa kaki kamu tu ye...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top