8
Assalamualaikum


Bila da xde keje dan xkemana-mana hari nie.Saje2 nak dowload movie..
Oklah dari xbuat aktiviti ape2..lepas da Download, masae untuk tonton movie tu..
Sorang 2 je tengok movie nie sebab orang kata cite nie sedih..

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Memang sedih pun..Walaupun cerita nie ringkas,tapi mendalami jiwa perempuan ols..Ape taknye..Mula-mula tengok senyum,sengih sensorang.Jiwang sensorang.Berangan sensorang..haha
Part lepas Johan Xcident...Ha!!! amik kau...cover la konon xnak nangis tengok cite nie..Last2 bercucuran air mata nie x beghenti kuar..Baru nie la nak cari kain tuala..Cover xnak soksek soksek dek kerana mak mentua ada tengok tv kat sebelah nie..Xboleh nak menyuruk dah..


Xterbayang rasenye kalau ada kat tempat arlisa tu..Mintak Di jauhkan la kan.

Apa pun,cerita nie menarik la bg seorang isteri macam saya..hadoooooiii....



bye

Post a Comment

  1. hanan pun da tengok cite nii , bestt ..

    ReplyDelete
  2. best ke?nisa tak tengok lagi..teringin tengok..sis download katne ek?nisa download asyik x dpt je.. T____T

    ReplyDelete
  3. ctie nisa...sis download kt sni
    www.oerekacerita.com
    try ler

    ReplyDelete
  4. salam...
    citer ni mmg menyentuh hati...terutama kite warga is3 yg setia nih...sedey bila tgk...

    ReplyDelete
  5. hari tue pu ain tengok citer ..senyum ..syahdu sensorang je...sweet betoi!

    ReplyDelete
  6. hari tue pu ain tengok citer ..senyum ..syahdu sensorang je...sweet betoi!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top