3
Assalamualaikum

Da berminggu xbuat entry nie..nak blogwalking pun xboleh..takat nak komen pkai phone tu boleh la..
Sebabnya sekarang ni tengah bercuti kat kampung..

Selepas amik keputusan untuk bukak simen kat kai nie dan cuba perawatan kampung,Memang sahlah xde lepas nie pergi hospital untuk jumpa dokter..Sebabnya mestilah kene marah dengan dokter kalau die dapat tahu yang simen da bukak kan..So sekarang nie bergantung pada supplement dan jugak rawatan kampung.

Kat kampung nie xdela broadband or streamyx nak disambungkan..Bagusnya kalau phone nie boleh buat entry..memang tiap2 hari la ade entry2 baru..

So Kisah Si Dairy still wujud lagi walaupun hanya sekali-sekala..tu pun Kalau En.Husband blik.Boleh la guna broadband..



k..

bye..

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top