0
Assalamualaikum 

Bila da terlebih lama x mengupdate blog,rasenye otak nie da beku.No idea rase nak create idea nak di tulis..
takat dok jengah2 blog tu biase2 jerk la..maklum ler..gune hp tecik nie..so kecik ler jugak rase nak bw..

insyallah,minggu depan da start keje,so da boleh nak ngadap computer hari2.sesambey struggle ngan keje,boleh ler struggle ngan otak untuk menaip entry2 baru..jeles sey bile tgk blogger 2 lain hari2 ade entry wa tige pat ratus entry satu hari(abaikan..aku tipu korang..haha)

Nak join segmen yang sekarang nie tgh hot meletup untuk buat segmen.sampai x terdaya nak join..
Insyallah akan menjoinkan diri kalau ade mase .hehe..Mase ade cume no internet xcess..tu yang rase nak beli tab jerk..boleh surf di mane2..memang ler selama nie takat nak ber pesbok tu bile2 bole...sebabnye ade bb aku nie...

Hah!!!!! macam2 hal la...

da ler..sat gi nak ronda2 town ngan En.Husband..Nak cuci2 mate yang da lame x cuci nie..ekekeke..(ape kau merepek ni)
suka hati la...janji bahagia..


ok

bye..


Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top