Kelebihan Peria yang korang tak tau

Sunday, December 09, 2012



Assalamualaikum



sayang-sayang,you all suka x mkn nasi bersama ulam?Kalau akak mmg ulam-ulam ni one of my favourite vege.lebih baik daripada kita amalkan makan sayur yg sudah dimasak.salah satu ulam yg akak suka adalah peria katak.Memang sedap makan dgn nas
i bersama sambal tumbuk.Yang penting khasiat buah peria katak dapat membantu kurangkan kadar gula dalam darah.bagi yg ada masalah kencing manis dan juga utk mengelakkan dari kena penyakit tersebut,mula lah amal dari skrg ye.Jika anda sayangkan kawan-kawan anda juga,share petua ini dgn mereka.Dengan berbuat demikian anda telah membantu mereka yg memerlukan.

You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. salam

    sy suka jg ulam2 tp yg ttentu je..ehee..betul tu amalkn makan ulaman utk ksihatan jg..:)

    follow sini

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"