2
Assalamualaikum


Petang sudaaa....Saje Skip keje jap semata-mata da timbul balik idea yang dulu kononnyer nak buat.
Dek kerana kesibukkan keje dan family (sangat!!).Maka idea itu di hentikan buat sementara waktu.

Sesambey buat keje tu,Selak-selak skit blog nie...

Nak bagitau pasal satu blog nie yang aku panggil die CLC je..senang..Ape tu CLC????
Kalau korng x bace tajuk,maknenyer korang x ikhlas baca entry nie..haha..sila ler ikhlaskan diri sesambey tekan iklan2 kat atas tu..Itulah Namanya Ikhlas..

Saje mengarut..SILA abaikan ok..Cuppies Lover Corner..Blog  nie adalah kawan aku jugak..Die nie pandai buat kek tau..pernah la dulu sekali order kek ngan die.ooppsss..Durian crepe tu aku order ngan die la..alaa...entry tengahari tadi..lupe ea..nie... Klik aku...Tu untuk bday anak buah..ANGRY BIRD gitu..
Sedap tau..Meh tengok pic nie
Cantik X...

Nama Pemilik blog nie adalah Ariani..Comel orangye( saje puji mane tau dapat sebijik cheese cake..haha)
                                                                       Header CLC
Klik Sini 

Banyak lagi jenis kek yang dihasilkan secara homemade..bukan dari kedai ye..haha
Ade Cupcakes,coklat dan kek hantaran.

kalau korang nak tengok blog nie..meh tekan sini... CLC

Di antara Hasil tangan Beliau




Semua cantik-cantikkan..

FB :Cuppies Lover Corner (sori xdpt nak bgi link hehe..cari kt fb ye..tenkiu)

So bile korang da review tu,follow la sekali Tuan Empunya blog nie

Mane ler tau berkenan nak  tempah dengan die..

ok..


selamat meng "review " ye..



bye









Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top