5
Assalamualaikum


Petang nie saje aku nak join segmen nie.Segmen nie datangya dari blog Ecah..

Klik Banner nie kalau korang nak ikut join

Want to sharing something tentang memori di tahun ini.
Kalau korang ade memori yang indah,tidak pada aku.Tahun 2012 memberikan aku satu memori yang aku sendiri tidak sangka dan meninggalkan memori kesedihan pada aku(bukan saja untuk meraih simpati)

Tanggal 5 ogos 2012 ,iaitu 2 minggu sebelum  menyambut hari raya Aidilfitri...Hari ahad..Aku excident..
Bukanla xcident dengan kereta atau ape pun..Just aku keluar bilik air,dan tiba2 aku tergelincir.Kaki kanan aku patah..mase mak ngan abang aku angkat ,tulang yang patah tu memang nampak.tapi xsempat la snap pic kan..Sedihnya Allah je yang tahu...Tergendala semua persiapan untuk beraya..Kesian kat En.Husband sbb tahun nie die x beraya pun.

Mase 1st raye..xsemangat nak pakai baju raye
Masa raya tu kemain sedih hati nie bile baju raye yang sempat siap sepasang tu aku xboleh pakai sebab hanaya terlantar di katil jerk..Sayu hati bila adik2 pun macam xnak beraya tahun nie..Terlalu bagi sokongan kat kakak die nie..

Tapi ALhamdulillah,bertambah baik dari sehari ke sehari dan sekarang nie boleh berjalan walaupun masih pakai tongkat..

Serba ringkas memori nie kerana ia memberikan aku pengalaman yang xkan aku lupa sampai ke akhir hayat.
Terlalu bersyukur pada Allah,diberi peluang untuk sembuh..Alhamdulillah..Syukur..


Big Thanks to Family aku yang bagi support kat aku.
Jasa korang akan aku kenang especially my mom..


sekian...





bye


Post a Comment

  1. semoga cpt sembuh dan kembali sihat semula...

    ReplyDelete
  2. kenangan pahit tapi jadi indah bila kita memerlukan..ada saja org tersayang yang membantukan...mg cpt sembuh yer

    ReplyDelete
  3. salam.. sedihnya sakit time nk raya.. semoga cpt sembuh ya..
    anyway, tq sudi join segmen ni ye..

    jom terjah memori 2012 kawan-kawan lain pula ya.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

    ReplyDelete
  4. Assalamaualaikum, dtg dari segmen yg sama, Syafakillah ^^
    http://dairihatiyana.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top