6
Assalamualaikum

Salam pagi jumaat semua..Actually pepagi nie datang opis memang da teringat kat Hazwan Hairy,
Eh apsal aku ingat kat die ek?famous ke die tu...hahah #sentap klu die tau nie..Haruslah famous sebab die x sombong..Bukan pasal tu la...die buat segmen lagi..memalam tadi aku da dok usha die buat segmen..Tapi xboleh ler nak buat entri ..al maklum ler da malam..hehe

So pepagi bute nie aku menjoinkan diri dalam segmen beliau..Mane ler tau dapat masuk senarai bloglist beliau..#Terharu gitu..haha

Nak Join...Sile-sile ler click banner ni yek


ok..mase da time ..





bye

Post a Comment

  1. Memalam celik tapi tak terbuat ye tapi pepagi buta dapat join segmen hihi....

    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. eh2 kenapa buat entry?haha xperlu buat lah just ltk link blog anda ja..amboi rajin depa..haha..mekasih sgt2 tau...dh list dh kat entry sidebar belum

    ReplyDelete
  3. Salam Ukhwah..
    hai dik, akak singgah sini
    thanks jenguk ke blog akak (^_~) Take care

    ReplyDelete
  4. jum join http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top