0
Assalamalaikum

Hari nie 10 Dec 2012 (saje nak mention tarikh tu)bermula la pekerjaan aku yang tertangguh beberapa bulan yang lalu..1st time nak keje da macam selebriti kuar kerete mewah walaupun hanya waja..
Dari rumah tu da memang dup..dap..dup.. dap..xtau kenapa..Macam orang nak pi amik exam lak..Padahal..hehe____________sambung ler ayat tu.

En husband pun tersengih2 macam kerang busuk je aku tengok..skit2 die kenekan aku..hampes..
Yela..setelah aku bercuti panjang mengalahkan orang cuti berpantang aje..
Yang paling best,kete aku jer boleh masuk sampai dalam opis tu..yang lain xboleh ok.
Masuk je kereta da ramai pekerja2 yang dok jengah,tengok aku nie..cam retis gitu..
Nak keluar pun da rase macam nak kuar pintu jail je gayenyer..Takut semacam..Adeh...Jangan ler tengok aku..nak jalan pun susah..da ler pakai tongkat semambu nie.Nak xnak terpaksa jugakler turun.Nasib baik ler ade opismate yang baik tolong aku nie ha..angkat kan beg sampai ler masuk opis.

Lepas pukul 8 setelah deringan maut,ramai ler yang dok jengah2 aku nih..ramai yang bertanyakan khabar dan nak pulak yang sruh cite apsal aku jadi lagu nie..fuhhh..xhabis2 ayat kuar dari mulut aku nie.
Alhamdulillah..ramai yg prihatin kononnyer..

so masuk nie xdelah banyak keje yang aku buat dari tadi..dok ngadap emel,clearkan segala samapah sarap kat emel aku nie..opis???? banyak sungguh perubahan..yang penting hari nie aku x melakukan sebarang keje sebab diorang ade audit ISO..so itu sedah membosankan aku okeh..

ok..update entry nanti

bye

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top