0
Assalamualaikum

Yepppiiiii..waktu lunch hour...Memang rezeki hari nie dapat makanan dari officemate hari nie..
hehe..Telinga bulat??? hehehe..cute x nick name tu..kalau tengok tuannyer memang ler cute..macam teddy bear  hawa( saje nak bgtau suke tengok adam dan hawa)

Terima kasih x terhingga kat kau dik..Hari nie akak dapat makan hasil tangan kamu memasak..(macam ler sebelum nie xpernah makan )

Tapi walaupun lauk yang die bagi kat aku nie cume asam rebus jerk..Tapi memang pebret aku la..
xkisah ler korang nak cakap ape..hehe..yang penting aku suka makan...

Ha...tengok nie  ape aku dapat untuk lunch hour nie


Menyelerakan...

of course le utk 1 set..ade nasi...haha

Bukti memang sedap...da name pun pebret aku..
licin

huh....kalau dapat satu mangkuk besar pun sedap jugak nie..hirup kuah die tu..
da macam orang mengidam pulak..

Ape2 pun...thanks sangat tau Telinga bulat a.k.a farah...haha

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top