5
Assalamualaikum


Tulun...Tulun....Baru hari nie perasan bile komen blog orang,xde url blog kite pun..

korang faham x,..tu ari hery da tegur..buat DONO je..Sbb x berapa faham..
cane nie...susah ler korangkan nak terjah balik blog nie...ayoyoyo



sekarang korang faham x jadi mcm nie...


harap2 korang boleh membantu..al maklum ler..x pandai...




Post a Comment

  1. Lambang tu keluar kalau kita gunakan google+ yang kita daftar...

    ReplyDelete
  2. macam mane nak tukar lambang blog..haha

    ReplyDelete
  3. kat bahagian komen tu, choose an identity samada nak guna yg mana

    ReplyDelete
  4. hehe..itu kalau kita tukar kita punya profile kepada Google+..kalau nak tukar balik pada blogger profile atau kembali pada asal, Google beri masa 30 hari.

    ReplyDelete
  5. Skarang ramai pakai google plus..senang nak ping entry dlm tu :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top