5
Assalamualaikum

Wah!!!! sebut pasal nak berdiet nie ,memang ke laut ler..Cube jugak nak berdiet,cube untuk tidak mengambil nasi,tapiii...............satu hari xmkan nasi da pening-pening lalat da kepala nie..Usaha untuk minum cereal 2 in1 tu..tapi klu satu pek macam xckup lak..Bile da start buat keje mula la dok pakinson..
menggigil jari nie nak tekan keyboad...haduuiii..

Perut da macam pregnant 3 bulan..haha...kalau tengok betul2 la..tapi sentiasa cover perut bile pakai baju yang menampakkan bahagian perut..haha..lemak 2 tu memang degil..

Nak buat azam untuk kuruskan badan pun payah..sebab degil tahap melampau..Bile dekat rumah mak da bising kalau x makan..Nak amik hati kene la makan jugak..tu pun bile nampak lauk sedap..hilang segala diet..
Tolong Daku!!!

Malas nak beli ubat-ubat kurus yang ade kat pasaran nie..bukannnyer ape..ubat tu memang ler mujarab..tapi yang x mujarabnye bile orang yang makan tu x berdisiplin langsung..macam aku!!..so xgune ler nak beli ratus2 pastu pemalas...kau ADoooo..

nak berdiet secara sihat..nak gi berlari,xboleh da sekarang nie ,al-maklum la kaki da sizen..(korang faham ke x ape sizen tu..haha).

Stress skrg nie sbb period kembali x stabil sejak kebelakangan nie..hadoooiii..
cube untuk maintain kan hormon..tamo stress2...nak baby cepat nie..haha..ubat da telan ..ape nak buat tak taulah..

klah nak sambung tido...adoooiii






bye

Post a Comment

  1. ce try atkins diet.. search je kat gugel.. selamat berdiet

    ReplyDelete
  2. Pembunuh diet yg jahat bila nampak makanan sedap. Kakak tak bolehlah Haida...

    ReplyDelete
  3. klo diet x kot..nk gemuk ja skrg ni..haha

    ReplyDelete
  4. nieza selalu tak jadi nak berdiet..godaan banyak..hehehe

    ReplyDelete
  5. Jgn stress2 k. Nnt mkn lg byk. Takot xtercontrol pulak kn.. Hee~~

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top