Boleh ker Nak Berdiet Nie

Friday, January 04, 2013

Assalamualaikum

Wah!!!! sebut pasal nak berdiet nie ,memang ke laut ler..Cube jugak nak berdiet,cube untuk tidak mengambil nasi,tapiii...............satu hari xmkan nasi da pening-pening lalat da kepala nie..Usaha untuk minum cereal 2 in1 tu..tapi klu satu pek macam xckup lak..Bile da start buat keje mula la dok pakinson..
menggigil jari nie nak tekan keyboad...haduuiii..

Perut da macam pregnant 3 bulan..haha...kalau tengok betul2 la..tapi sentiasa cover perut bile pakai baju yang menampakkan bahagian perut..haha..lemak 2 tu memang degil..

Nak buat azam untuk kuruskan badan pun payah..sebab degil tahap melampau..Bile dekat rumah mak da bising kalau x makan..Nak amik hati kene la makan jugak..tu pun bile nampak lauk sedap..hilang segala diet..
Tolong Daku!!!

Malas nak beli ubat-ubat kurus yang ade kat pasaran nie..bukannnyer ape..ubat tu memang ler mujarab..tapi yang x mujarabnye bile orang yang makan tu x berdisiplin langsung..macam aku!!..so xgune ler nak beli ratus2 pastu pemalas...kau ADoooo..

nak berdiet secara sihat..nak gi berlari,xboleh da sekarang nie ,al-maklum la kaki da sizen..(korang faham ke x ape sizen tu..haha).

Stress skrg nie sbb period kembali x stabil sejak kebelakangan nie..hadoooiii..
cube untuk maintain kan hormon..tamo stress2...nak baby cepat nie..haha..ubat da telan ..ape nak buat tak taulah..

klah nak sambung tido...adoooiii






bye

You Might Also Like

5 Orang Komen

  1. ce try atkins diet.. search je kat gugel.. selamat berdiet

    ReplyDelete
  2. Pembunuh diet yg jahat bila nampak makanan sedap. Kakak tak bolehlah Haida...

    ReplyDelete
  3. klo diet x kot..nk gemuk ja skrg ni..haha

    ReplyDelete
  4. nieza selalu tak jadi nak berdiet..godaan banyak..hehehe

    ReplyDelete
  5. Jgn stress2 k. Nnt mkn lg byk. Takot xtercontrol pulak kn.. Hee~~

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"