6
Assalamualaikum


Memang ketandusan idea nak mengarang entry hari nie..Sebabnya hari nie kepala memang semak dek kerana sakit kepala yang kekadang timbul tenggelam ni..

Penyakit perempuan begitu la...Setiap kali datangnya hari-hari tertentu semua serba xkene..
Tapi berupaya jugak melakukan tugas seharian walaupun dalam keadaan yang x berapa nak sihat..
Tau tak wanita tu bukan saja hanya bekerja di pejabat,tetapi jugak di rumah..Wanita aka ibu or suri rumah nie hanya berehat pda waktu tidur jer..Jadi nak mengingatkan Kaum ADAM tu,Rajin-rajin ler tolong isteri or ibu korang kat rumah tu ye..Jangan nak bersenang lenang jer nak tengok bola..


hehe..tetibe terkeluar entry macm nie..Nasib ler kaum Adam...Wanita memang macam nie,Mulut memang x reti dok diam..Tapi mereka PENYAYANG ok!!!!

Kalau korang rase ape yang aku cakap nie x betul,cube dalam satu hari korang tilik isteri atau ibu korang..Kira masa rehat mereka..Then baru korang tau betul ke x ape yang aku cakap nie..

Huh!!! da xde selera nak makan hari nie..Mee goreng tapau pagi tadi pun x berhabisan.Sesiapa yang lapar tu boleh tolong habiskan mee nie ye..

Sekian..Entry Gile...haha



bye

Post a Comment

  1. Cuba kita dekat kakak boleh habiskan mee itu.. Jauh bolehlah offer ye:)

    ReplyDelete
  2. fuhh kasi semangat sikit..tetiba lapar mee..hehe

    ReplyDelete
  3. kena sntiasa bertabah klo jd perempuan..haha

    ReplyDelete
  4. samer lah kiter hari nie.. hari2 wanita.. :D

    ReplyDelete
  5. Betul..kekadang tidur pon tak cukup..makan pon tak ingt...sibuk urus rumah..anak-anak..suami lagi :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top