Entry Suka Hati

Tuesday, January 08, 2013

Assalamualaikum


Setelah beberapa hari x mengupdate blog..just berblogwalking jerk..tu pun ikut bloglist yg update new entry jerk.. kemalasan melanda diri 2-3 hari nie..

Kalau da dok kat rumah tu xdelah sibuk nak mengupdate blog..wlaupun hari cuti..Sebenarnye malas nak naik kat blik atas tu..(rumah den nie 2 tingkat)..Nak naik atas pun fikir 2-3 kali gak..Nak guna broadband kat bawah nie memang ler line slow...nak update blog pun makan mase lame..last2 tutup je lappy tu..

Dah berangan-angan nak beli tab satu...tapi dalam perancangan..belum ade budget lagi nak beli..
kalau ade tab tu,bole ler berblogging anyway,anyplace..dalam bilik air awam pun boleh..kah..kah..

Ape da...Dalam bilik air pun boleh ke...No..No..No...Jangan amalkan yerk..
Oh..Tidakkk!!!!!!!


tamat









bye

You Might Also Like

3 Orang Komen

  1. Kalau line slow memang buat hilang semangat nak berblog..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"