1
Assalamualaikum

Baca nie Dulu ye
******* Sebenarnya entry nie patut di publish semalam memandangkan tajuk entry ni pun hari pertama..Tapi disebabkan terlalu-lalu lah busy,terpaksa di publish hari nie.

Semalam Hari pertama persekolah bagi mereka yang sekolah...Yang da biasa dengan alam persekolahan tu okla jugak..Bagi anak-anak dan adik-adik yang baru pertama kali mengenali dunia persekolahan,mestila rase janggal kan?.Janggal la sebab 1st time pakai baju sekolah,complete dengan beg dan kasut..Nampak comel..
Pertama kali berjumpa dengan ramai kawan-kawan.Ade setengah dari mereka yang tak takut dengan situasi macam nie xpelah jugak kan?Bagi yang tak biase tu,mesti kesian mak ayah terpaksa tunggu sampai habis waktu sekolah..Kebanyakkan ibubapa bila hari pertama persekolahan,mereka akan mengambil cuti untuk menghantar anak mereka ke sekolah..Besar betul pengorbanan mereka..

Aku ade la seorang anak saudara yang semalam adalah hari pertamanya..Yang bestnye ,dia suka dapat berjumpa dengan kawan2 baru..Seronok katanya.Dia xkisah pun kalau ibu dia balik..Dia kata kakak tak takut sebab ramai kawan..emmmm..senangnya kan..

Sehari bercerita pengalaman persekolah dia..Seronok la tu kot.

Gambar-gambar di ambil dari En.Google...




Selamat Kembali ke sekolah kepada blogger2 yang masih lagi bergelar Pelajar




bye

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top