8
Assalamualaikum


My Hijab, My Way



Jom beramai-ramai menjoinkan diri dalam giveway yang datangye dari blog Hijab & Such

Hijab & Such adalah blogshop yang menjual hijab dalam usaha membawa trendy hijab with affordable price..Sy ade memilikinya salah satu daripada produk Hijab & Such ini.

Bagi menyokong usaha mereka ini,jom reramai join GA nie..Manelah tau kan dapat sehelai lagi..
Insyallah

Kepada yang nak Join Tu, or klik Banner kat atas tu ye!!!


Sila lihat syarat-syarat nie

  1. Jadik follower blog kami;
  2. Like FB page Hijab and such...;
  3. Shout this GA at your blog @ your FB (mention us @Hijab & Such);
  4. Drop a link of your entry, name & email at our comment box. Pada yang xde blog, mention kami kat fb yea.
Walla! as simple as that to get a gorgeous shawls.

Kami akan pilih secara manual 3 lucky gorgeous ladies yang akan mendapat Hijab and such... Lace Shawl (bernilai RM47)Hijab and such... Dwi Colour Shawl (bernilai RM45)Half-moon Double Layer (bernilai RM37).


Pemilihan adalah secara jujur & kami sengaja buat manual supaya lebih feel gitu (+_+)

Sooo, tunggu apa lagi ladies. Tarikh tutup GA ni pada 20 Jan 2013, Ahad, 11.59malam. Kami akan inform 3 lucky ladies pada 22 Jan 2013, Selasa. Stay tune at our blog & fb k!



bye




Post a Comment

  1. As-salam,

    terima kasih Siti Rohaida atas usaha anda. Good luck k!

    XOXO,
    Hijab and such...

    ReplyDelete
  2. gudluck....nnti nk join klo dpt nk bg mak..hah

    ReplyDelete
  3. hery..haha..td singgah igt nak bg link...xsangka idea menarik nk bg mak..ke makwe...hehe

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya hadiah dia.. insyaallah ada masa sy join k.. eh, done follow sini..

    ReplyDelete
  5. done follow #763

    datang dari segmen yang sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/iconic-year-giveaway.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top