7
Assalamualaikum


Masih lagi di opis waktu nie...Sejak x boleh nak memandu nie,kene la tunggu En.Husband ambil.
Kalau x da boring-boring macam nie,da lame da cabut..balik pukul 5.Tapi Nak buat macam mane..Keadaan tidak mengizinkan..Terpaksalah menunggu..sesambey nak menunggu tu,cari idea yang best 2 utk publish entry petang nie..
Tetibe teringat kat sorang kawan nie,kawan mase waktu sekolah..Sekarang nie da jadi interior design da..

Bile tengok hasil kerja tangan beliau yang kemas dan cantik tu, memang teringin sekali nak tempah dengan die..Tapi apakan daya,kat rumah da ade..Tunggu ler kalau ade rumah baru nanti..Pasti aku akan panggil ko ijad..Tolong bagi diskaun bebanyak sikit..

Meh aku share skit hasil keje tangan ijad nie..Dulu sekolah amat la poyo..haha










Korang di beri pilihan untuk menilai ha..haha


kot ler korang berkenan boleh cari dekat facebook : Ijad Izad

Sorry xboleh nak bagi link...sbb fb kene block ngn admin...haha

or just inform me ya!! nanti aku akan sampaikan kat die

harge boleh dirunding..(empunye tuan kedai ckap ler)



ATTENTION..

untuk orang johor shj...hehe..kalau laur dari johor nak kene inform ler awal2



sampai sini jer la yang aku nak bgtau kat korang..




bye



Post a Comment

  1. Amboi siap promote kn lg...nnti izad bg....10%...10%...huhuhu..

    ReplyDelete
  2. wane hijau tu snagt menarik.... nnti beli rumah leh laa wat gitu :)

    ReplyDelete
  3. website xde...fb ade ler...tp...sorry..xbleh nk buat link..hehe

    ReplyDelete
  4. Salam tuan rumah..Cantiknyer..tapi kita luar drpd johor..mesti mahal caj penghantaran nanti..

    ReplyDelete
  5. cantiknya..tp modal pn kene cntik gak kalau nk cntik cenggini kan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top