3
Assalamualaikum




Lunch time adalah mase untuk buat entry dan berblogwalking..Join segmen sane sini..Kalau nak buat kat rumah memang kurangnye masa..Kat rumah mase untu family( walaupun belum ade baby lagi)

So kebanyakkan entry yang aku taip nie,aku amik mase pada waktu rehat..klu nak like page korang or berkenaan dengan twitter & facebook tu memang xboleh nak tolong ler...Malas nak bukak phone..Bukannye ape..company aku mmg xsuggestkan staff diroang nie berjinak-jinak dgn fb..takut nanti dok lali sgt ngn fb..sampai keje pun x buat..Oh..Tidak..

Saje nak cite kat korang ..Tu ari aku join segmen Eca Dwinky

Alhamdulillah...ade dua orang pemenang dalam GA Eca nie
 iaitu.
Sila la Follow  ye...hehe

Kalau korang xkenal lagi siapa blogger eca nie..Boleh klik sini >>>>> ECA 




bye


s

Post a Comment

  1. Tahniah jadi antara pemenang :)

    ReplyDelete
  2. tahniah dear...esok baru eca sempat send hadiah..tpi lupa bawa hadiah tu masa kuar dgn kwn..... :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top