4
Assalamualaikum

Kalau ler korang menyinggah di blog aku hari nie,mesti korang tengok da lain kan?

Sebabnye aku da memandai-mandai nak bertukar wajah..Selain dari tu,Kononnyer nak mencari ilmu dalam bermain dengan coding blog nie..Punye ler payah rupenyer nak adjust itu ini dalam blog..
Ternyata budak bawah umur pun tau sedangkan aku yang tua nie memang x ler nak tau semua tu.
Ini menunjukkan budak-budak sekarng lebih kepintaran dalam bidang IT nie..Maju Ke depan..
Bagus - bagus...Tu yang di harapkan..

Xler secantik mane..cume aku nak ringkas dan x serabut sangat je...Ynag penting masih tahap belajar.

Cume nak tambah skit  kat tepi tu ade satu bloglist untuk blog yang mengajar tuto tentang blog je..

mungkin berguna untuk korang..Akan aku tambah dari sehari ke sehari..

Nak buat header je xpandai..Da berkali-kalu buka photoshop...last-last..tutup balik...sebab asyik x menjadi jer..

pada korang selamat maju jaya...Yang penting entry korang tu berguna..dan boleh share dengan orang lain..
Insyallah


bye

Post a Comment

  1. Nak blog di'makeover'? ^-~

    http://www.nieyxzha.my/2013/01/segmen-blog-makeover.html

    ReplyDelete
  2. cantik !!
    dulu mase memula nisah nak try edit blog.. menda pertama yg nisah belajar adalah "buat header transparent, watermark & signature" mase tu rase susahnya.. skang dah berjinak dgn coding2 sket. ambil ilmu sana sini.. serba sedikit.. hehe

    gud luck..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top